Smrt je teprve začátek...

Proč čekání na smrt??

16. 6. 2009 20:35
Rubrika: Čekání na smrt | Štítky: zamysleni

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Na úvod bych tady měl jeden text od Fleretů..hned ten úvodní.   http://www.fleretmusic.cz/_trnkostroj/texty_tr.php

Při troše píle můžeš mít všechno co chceš..můžeš získat slávu a úctu,můžeš každý víkend utrácet peníze na zábavách s přáteli,můžeš být veleuspěšný podnikatel(ka),můžeš být nejoblíbenější a nejzábavnější společník lidské společnosti,můžeš chodit každou neděli do kostela..a jednoho dne v určitou hodinu ti probehně život před očima a ty staneš před naším Pánem...máš už připravené odpovědi na jeho otázky??Co až se třeba zeptá-cos udělal pro mého bližního??Proč se právě tehdy zachoval právě takhle??Proč bys měl být zrovna ty v mém království lásky??

Až tahle chvíle nastane a ty nebudeš vědet co říct, budeš vědět už jen jedno-ted už je nejspíš pozdě,vytvářet na tyhle otázky odpovědi..je třeba začat už ted..protože..lidský život uteče jako voda a nikdo neví dne ani hodiny. Tento náš svět je pouze přechodný.Na tomhle svete je všechno pomíjivé..přátelé zapomenou,nastřádané peníze se utratí a i ta nejúspěšnější firma jednou skončí..a co ti,kteří si získají úctu,obdiv a stanou se postavami století??Tak tihle lidé budou jednou protivní všem školákům, protože právě ti se budou šprtat dějepis a o život toho člověka nebudou mít nejmenší zájem..je třeba se zaměřit se na jiné hodnoty a začat je brát vážně a ne si říkat že nás čeká ještě dlouhý život!!!Jenom na tomhle světě máme šanci nashromáždit si bohatsví do Božího království..bohatství v tom smyslu,že až se Bůh zeptá,my budem vědět odpovědět;-). Nemá smysl se trápit problémama tohoto světa,nemá smysl se pořád za něčím honit..všechno nějak dopadne a spoustu věcí nemůžeme ovlivnit..ale to nejdůležitější ovlivnit múžem;-). Tento svět je pouze "přípravka",nebo zkouškové období,jak je to komu bližší,na náš večný život..který je mnohem,mnohem krásnější a který teprve bude stát za to!!Tohle co prožíváme zde na Zemi je jen slabý odvar..Smrt je teprve začátek života..tak už abychom začli žít:-)

Zobrazeno 1179×

Komentáře

terre-eau

Jakub, ale uz aj tu na Zemi mozeme mat prvotiny Ducha. To znamena, ze uz tu zacina zivot - ak zijes v spolocenstve s Bohom, Tvoj nesmrtelny zivot uz zacal ! A stoji za to !! Aj ked niekedy sa mozes - este pred tou smrtou - poriadne zamotat, alebo rypnut nosom o zem.

JakubPavlusek

Máš pravdu,nesmrtelný život už v jistém smyslu začal..ale je hrozně křehounký,stačí málo a můžeš od víry odpadnout a ten život ztratit..pořád si musíš dávat pozor a máš s tím starosti.A dokud má člověk starosti..a v nebi už žádné starosti nebudou a budem si jen užívat jeho lásku..tomu říkám život:-)))!Tohle je jen slabý odvar..:-).Ale tento pozemský život nezatracuju,to ne;-)..taky to tu mám rád:-)).

floweret

Zajímavý pohled :-).. Je moc dobře se nad tímhle stále znovu zamýšlet a stále znovu zkoumat své srdce, svou víru, na čem/kom stojím, co se mnou bude, tápu-li, nebo mám-li v Bohu jistotu...<br />
Vidím to tak, že věčný život začíná tady jako poupátko, když je člověk zachráněn obětí Pána Ježíše Krista, a v nebi se rozvine do květiny... vím, že to je s tou kytkou hodně chabé přirovnání, že nikdo nedokáže vyjádřit, ani si představit, "co Bůh připravil těm, kdo Ho milují"...<br />
Taky mi nedávno přišla myšlenka.. jak by člověk reagoval, kdyby si pro něj Pán přišel již dnes... jestli by se v něm vše sevřelo se slovy "dnes ještě ne!", nebo jestli by jeho srdce zajásalo s jistotou své budoucnosti v Něm..

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková